Travel Counsellors: with us, it's personal

Travel Counsellors Nederland B.V. is gevestigd in Den Haag en een financieel zeer stabiele organisatie die beschikt over een eigen boekingssysteem. Dit stelt mij in staat om alle facetten van jouw reis in te vullen. Travel Counsellors is een franchise organisatie waar zelfstandige reisadviseurs zich bij kunnen aansluiten. Travel Counsellors bood mij bovendien een gedegen opleiding van zes maanden en hiermee dé kans om te starten in de reis industrie.

Het van origine Engels bedrijf bestaat al 25 jaar en heeft inmiddels meerdere prijzen gewonnen voor de beste reisorganisatie. In Nederland is Travel Counsellors ruim 15 jaar actief en heeft het een klanttevredenheid van ruim 90% wat hoger is dan bedrijven als Apple en Harley Davidson. Naast kantoren in Engeland en Nederland is Travel Counsellors actief in België, Ierland, Zuid Afrika en Dubai en bestaat het totale netwerk Travel Counsellors inmiddels uit ruim 1800 collega's. 

Financiële zekerheid
Travel Counsellors is lid van de ANVR, IATA en deelnemer bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden en het Calamiteitenfonds, waarmee jouw betaalde reissom financieel gewaarborgd is. 

Onbezorgt op je bestemming
Travel Counsellors beschikt over een unieke afdeling genaamd Duty Office dat 24/7 365 dagen per jaar monitort wat er in de wereld gebeurt. Ontstaan of zijn er calamiteiten door weeromstandigheden of andere onvoorziene omstandigheden? Deze afdeling informeert mij per omgaande, zodat ik direct contact met jou op kan nemen. 

Gemak
Middels Travel Counsellors kan ik jouw reisvoorstel en alle benodigde documenten online of via een App aanbieden. Meer weten? Kijk bij MyTC.

Travel Counsellors zijn gepassioneerd om de beste service te bieden die de verwachtingen van hun klanten zal overtreffen.

With us, it's personal

werkwijze
Is het tijd voor jouw droomreis?

Neem contact met mij op en ga zorgeloos op reis