Laat mij je ontzorgen

Persoonlijke kenningsmaking
Als Travel Counsellor neem ik de tijd om je te leren kennen, om jouw wensen in kaart te brengen en om je te inspireren. Op een plek of manier van jouw voorkeur. Bij jou thuis, telefonisch of online via Skype of Zoom, als jij je maar prettig voelt. Vervolgens ga ik terug naar de tekentafel. Ik stel jouw wensen centraal, haal inspiratie uit mijn reiservaring en die van mijn Travel Counsellor-collega’s en -reisorganisaties en zet jouw droomreis op papier.

Reisvoorstel
Aangezien ik kwaliteit nastreef, neem ik graag de tijd en meestal stuur ik binnen een paar dagen een eerste voorstel. Wil je wat zaken veranderen, toevoegen of finetunen? Geen probleem natuurlijk. Ik ben altijd bereikbaar: tijdens de voorbereiding, tijdens jouw reis en ook daarna. Deze persoonlijke aanpak is kenmerkend voor zowel mijn reisadviesbureau als de organisatie Travel Counsellors. Wij nemen de tijd en doen er alles aan om jouw droomreis te realiseren. Een uitstekende service zonder extra kosten.

Onafhankelijk
Door Travel Counsellors Nederland ben ik in staat om onafhankelijk advies te geven en de reis te boeken in het eigen unieke boekingssysteem. Travel Counsellors sluit contracten met nationale en internationale reisorganisaties, verzekeringsmaatschappeijen, huurautobedrijven en andere relevante partners. Dit kunnen dus bekende organisaties als TUI, Corendon of de ANWB zijn, maar ook veel partners die je als consument niet zelf kunt boeken, maar wel lokale experts zijn. Op deze manier kan ik op basis van jouw wensen altijd de beste reis samenstellen.

Groot netwerk
Als reisadviseur biedt Travel Counsellors mij een enorm netwerk aan partners en collega's. Ondanks dat ik ernaar streef om jouw persoonlijk te bedienen, kan het voorkomen dat het in sommige gevallen beter is je door te sturen naar een collega Travel Counsellor. Dit zal ook gebeuren op het moment dat ik zelf op studiereis of vakantie ben. Aangezien de organisatie Travel Counsellors en alle collega's dezelfde service nastreven, ben je ook in zo'n geval in prima handen.

Onbezorgd op reis 
Met Travel Counsellors als mijn partner ga je dus altijd onbezorgd op reis. Zo heb je financiële zekerheid en kun je digitaal je reisvoorstel ontvangen en betalen. Meer weten over Travel Counsellors en MyTC. Bekijk de onderstaande informatie.

Ik kijk er naar uit jouw droomreis te mogen realiseren!

 

reisinspiratie
Is het tijd voor jouw droomreis?

Neem contact met mij op en ga zorgeloos op reis