Reizen op maat

Woon je in regio Alkmaar en ben je op zoek naar een reis op maat? Ik help je graag! Ik heb het geluk gehad dat ik als steward en later als ondernemer veel van de wereld heb mogen ontdekken. De geweldige trips naar onder meer Canada en Amerika, Zuid-Afrika, Australië en Nieuw-Zeeland, Zuid-Korea, Japan, Mexico en vele Europese bestemmingen hebben mijn wereld verrijkt. En datzelfde gun ik jou.  

Persoonlijk adviseur
Als persoonlijk adviseur voor reizen op maat bedien ik voornamelijk opdrachtgevers in de regio Alkmaar. Mijn opdrachtgevers zijn reizigers die iets anders willen. Zij gaan voor een reis die past als een jas en letterlijk onvergetelijk is. En daar draag ik graag aan bij. Dat doe ik door mijn expertise te delen, maar ook die van mijn 1.900 collega’s van Travel Counsellors. Travel Counsellors is een franchiseorganistie waar met mij dus bijna tweeduizend andere reisadviseurs zijn aangesloten. Travel Counsellors zorgt voor een complete werkomgeving waarin wij als collega’s met elkaar in contact komen (inspiratie), trainingen volgen (kennis) en waar we de reisbescheiden voor onze opdrachtgevers kunnen plaatsen en borgen (gebruikersgemak). Dat Travel Counsellors lid is van IATA en ANVR en deelnemer is bij zowel de Stichting Garantiefonds Reisgelden als het Calamiteitenfonds, zorgt voor financiële waarborging van de betaalde reisgelden.

Laat je verrassen met een reis op maat
Heb je geen tijd of zin om jouw vakantie uit te zoeken of wil je gewoonweg verrast worden? Ga dan voor een reis op maat. Ik zorg voor zekerheid, voor bereikbaarheid en voor een fantastische ervaring die je nooit meer vergeet. En ik ontzorg van a tot z. Dus ik regel de huurauto én de excursie. En alles wat jouw reis op maat nog meer nodig heeft.

Op zoek naar een reisadviseur die buiten de lijntjes kleurt? Ik zorg voor een reis op maat!

 

reisvoorstel aanvragen