Op zakenreis

Op zakenreis? Ik laat niets aan het toeval over!

Goed voorbereid op pad
Ga je op zakenreis of op pad met jouw netwerk- of sportclub? Ik regel álles. De vlucht van jouw wens (vroeg, laat, economy of business), het hotel, de taxi’s of autohuur, eventuele excursies en alle benodigde documenten. Zodat jij alle tijd hebt om te doen waar jíj goed in bent. Voor het regelen van een zaken- of netwerkreis put ik uit mijn eigen ervaring en die van mijn 1.900 Travel Counsellor-collega’s. Het resultaat is een perfect geplande trip.

Alles in één handige app
De offerte, alle relevante info en documentatie en later de reisbescheiden (tickets, hotel- en huurautovouchers enzovoort), alles verschijnt in MyTC, de app van Travel Counsellors. Handig! Ontvang je deze informatie liever op papier? Dan kom ik gewoon bij je langs.

Op bestemming
Ik ben altijd beschikbaar, ook onderweg. Omdat je toch een huurauto wilt of een excursie wilt boeken. Of voor het oplossen van onvoorzien gedoe. Goed te weten: het duty office van Travel Counsellors monitort 24/7 wat er in de wereld gebeurt. Nadert er een orkaan of wordt er onrust verwacht? Ik breng je direct op de hoogte!

Ik zorg voor een onbezorgde zakenreis. Mail of bel.

reisvoorstel aanvragen