Voor een safari reis je naar Afrika

Denk je safari, dan denk je Afrika. En terecht.

One in a lifetime
In Oost-Afrika vind je Tanzania, een land met zestien nationale parken met graslandvlaktes, savanne en bossen. De Masaai hebben het grootste nationale park Serengeti gedoopt, wat letterlijk eindeloze vlakte betekent. Hier vind je naast de big five ook zebra’s, gazelles, antilopen, impala’s, nijlpaarden, hyena’s, struisvogels en giraffen. Hoe ik een bezoek aan dit park zou omschrijven? Met simpelweg: wow. Ben jij klaar voor deze once-in-a-lifetime ervaring? Wellicht gecombineerd met een afsluiter op Zanzibar? Ik sta voor je klaar.

Wow
En in Zuid-Afrika vind je minstens zoveel wow. In het welbekende Krugerpark bijvoorbeeld of in Eastern Cape. Een safari in Zuid-Afrika is een once-in-a-lifetime experience. Jouw wensen, mijn ervaring en plaatselijke samenwerkingspartners zijn de ingrediënten voor een unieke reis. Wil je ver van de gebaande paden? Regelen we. Afrika is het waard.

Namibië
Minder bekend als safariland, maar zeker niet minder geschikt. Namibië zit vol verrassingen: van gigantische zandduinen tot diepe kloven en van uitgestrekte zoutpannen tot prachtige wildparken. Een safari in Namibië is uniek. Durf je?

Meer weten? Wil je een unieke safari samenstellen? Mail of bel me!

Reisvoorstel aanvragen
Is het tijd voor jouw droomreis?

Neem contact met mij op en ga zorgeloos op reis