Voel je vrij!

Stap in de auto of camper en rij door verschillende landen met unieke landschappen, fascinerende culturen en inspirerende bewoners. Ik kan bijna niets mooiers bedenken! Kies je voor een rondreis door Amerika of Canada? Combineer je beide landen in één trip of ga je voor een rondreis door Japan of Vietnam? Ik help je hoe dan ook op weg. Letterlijk.

Reizen door Amerika en Canada
Veel vakantiegangers hebben voorkeur voor een rondreis door het westen van de Verenigde Staten. San Francisco, Los Angeles met haar Hollywood en Las Vegas zijn dan ook ongekend populaire aanknopingspunten. Wil je ook New York (wat mij betreft een absolute must see) aandoen? Noem het, ik regel het voor je. En vergeet Canada niet. Het land met een oogverblindende natuur. Stap in een kano om één van de felblauwe meren te bevaren, rij door de bergen of bezoek een van de geweldige Canadese steden. En belangrijk: vergeet de nationale parken niet. 

Down under
Koala’s, kangaroes, wallabies en walvissen. Outbacks en regenwouden. Hagelwitte stranden en een magische onderwaterwereld. Australië heeft het allemaal. En ik laat je er graag van proeven!

Japan
Het land van de rijzende zon is een land vol contrasten. Historische heiligdommen versus hypermoderne wereldsteden en natuurelementen zoals je nooit eerder hebt gezien. Maak kennis met de rijke cultuur, geniet van het overweldigende Tokyo en rij naar Kyoto om daar de Gouden Tempel en de prachtige zentuin van de Ryoan-ji tempel te bezoeken. Japan is veelzijdig, ik vertel je graag meer.

Zie je iets in een roadtrip door bovenstaande landen? Of wil jij liever Thailand, Indonesië, Vietnam, Europa of Zuid-Amerika met een camper doorkruisen? Ik regel het voor je!

 

reisvoorstel aanvragen
Is het tijd voor jouw droomreis?

Neem contact met mij op en ga zorgeloos op reis