Zon, zee, strand én overweldigende luxe

Wil je na maandenlang hard werken genieten van zon, zee en strand, maar dan wel anders dan anders? Ik regel het graag voor je. Op onderstaande locaties ben je verzekerd van zon én overweldigende luxe.

Bali
Bali is dé toeristische trekpleister van het eilandenrijk Indonesië. Gelukkig zijn er nog veel mooie plekken bewaard gebleven. Zodra je de drukte achter je laat, omring je je met schoonheid en karakter. De stranden zijn witter dan wit, de tempels zijn onovertroffen mooi en je vindt op diverse plekken natuurlijke spa’s. Dit feel good-eiland is niet voor niets een van mijn favoriete bestemmingen.

Malediven
Laat je per speedboot naar het paradijselijke Meerufenfushi eiland brengen, verblijf in een villa op palen, geniet van een heerlijke fruitsalade en laat je masseren in de wellness. Relaxter wordt het niet.

ABC eilanden
Bon dia! Aruba, Bonaire en Curacao hebben álles in huis voor een luxe strandvakantie. Prachtige stranden, de azuurblauwe zee, de relaxte inborst van de bevolking, het zijn dé ingrediënten voor een fijne strandvakantie. En ik zorg voor luxe onderkomens met alle gewenste faciliteiten. Ben je duikliefhebber? Hier haal je je hart op!

Dominicaanse republiek
De Dominicaanse Republiek staat garant voor eersteklas strandvakanties met panoramische stranden. Hier is iedereen een VIP.

Mexico
De kust van Mexico bestaat uit parelwitte stranden en fluisterende palmbomen. Het azuurblauwe water is altijd op temperatuur en herbergt kleurrijke koraalriffen vol tropische vissen. Het paradijs op aarde. En ik breng je er graag naartoe.

Dubai
Hete zomers en behaaglijk warme winters. Dat is Dubai. En hiermee is deze bestemming het gehele jaar er eentje om van te dromen. Deze stad in de Verenigde Arabische Emiraten is indrukwekkend groot en luxe. Zelf ervaren? Ik ken de hotspots waar je alleen, met z’n tweeën of met het gezin geniet zoals je nooit eerder hebt gedaan.

Ben je toe aan zon, zee, strand in alle luxe? Ik sta voor je klaar.

Reisvoorstel aanvragen
Is het tijd voor jouw droomreis?

Neem contact met mij op en ga zorgeloos op reis