Een onvergetelijke huwelijksreis

Willen jij en je lief luieren to-the-max? Willen jullie iets van de wereld zien? Of breng je de wittebroodsweken liever actief door? Waar jullie voorkeur ook naar uit gaat, ik zorg ervoor dat de huwelijksreis onvergetelijk wordt!

Honeymoon
Weten jullie al wat jullie droombestemming wordt? Gaan jullie voor het tropische Curaçao, voor sprookjesachtig Mauritius, voor avontuurlijk Thailand, super-de-luxe Dubai of romantisch Venetië? Of is de stad van de liefde jullie place to be? Jullie bepalen, ik regel het. Tot in de puntjes. Want op huwelijksreis mag natuurlijk niets aan het toeval worden overgelaten. 

Huwelijk in het buitenland
Natuurlijk regel ik graag jullie droomreis, maar weet dat ik er ook ben als je in het buitenland wilt trouwen. De locatie, de bloemen, de tickets, de uitnodigingen. Noem maar op, ik regel het. Weet je al waar jullie elkaar het jawoord willen geven of zijn jullie op zoek naar inspiratie? Ik vertel je graag alles over de meest romantische plekken op aarde.

Origineel huwelijkscadeau
Tegenwoordig hebben bruidsparen de uitzet zelf al bij elkaar verzameld. Niemand vraagt meer servies of een handdoekenset als huwelijkskado. Ik heb een tip voor een geweldig alternatief: de huwelijksservice van Travel Counsellors. Spaar samen met jouw gasten voor jullie huwelijksreis. Jullie gasten kunnen via een persoonlijke website met foto en welkomsttekst een bijdrage overmaken op jullie huwelijksrekening. En daarna ga ik aan de slag met de reis van jullie dromen.

Verder praten? Bel of mail me gerust!

reisvoorstel aanvragen