Het maken van een cruise is iets magisch

Er gaat echt een nieuwe wereld voor je open. Een met ongelooflijke bestemmingen, culinaire hoogstandjes, volop entertainment en één waarbij je elke ochtend wakker wordt op een nieuwe plek. Cruisen? Ja, graag!

Grote cruisemaatschappijen
Travel Counsellors werkt samen met de grootste cruisemaatschappijen ter wereld. Het stelt mij in staat de perfecte cruise samen te stellen. Op grote hightech schepen met overdaad aan entertainment en op intieme schepen met een super-de-luxe service.

De wereld vanaf het water
Niets is zo zorgeloos als het maken van een cruise. En er is ongelooflijk veel keus. We denken bij een cruise meteen aan varen door warme gebieden als de Canarische eilanden, de Caribbean en de Middellandse Zee, maar ook in koudere oorden als Antarctica en IJsland is cruisen een geweldige manier van reizen. En wat dacht je van een riviercruise? Ga romantisch met z’n twee of kies een tocht met de hele familie. Geslaagd wordt het zeker.

Vakantie vieren in een sfeervolle ambiance en alle denkbare luxe. Heerlijk dineren en een vijfsterrenbehandeling waar je voorheen niet eens van durfde te dromen. Wil jij ook? Ik regel het.

reisvoorstel aanvragen