Actie en natuur

Is luieren op een strandbed niet echt jouw ding en ga jij liever voor actie? Dan ben ik jouw reisadviseur! Ik wijs je op de mooiste en meest gave plekken om te wandelen, golfen, duiken, skiën of snowboarden. Mag het nog stoerder? Rendiertochten en ijsracen met auto’s en scooters behoren natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Jij bent aan zet!

Europa heeft het!
Er is geen continent zo divers als Europa. Neem Noorwegen met haar prachtige wandelroutes door de bergen, langs de kust of door het bos. In dit afwisselende landschap raakt iedere wandelaar betoverd. En ook in de winter ademt dit land avontuur. Maak sledetochten of grijp de lange latten! Heeft Noorwegen je betoverd? Overweeg dan ook eens een actieve vakantie naar IJsland of Lapland met hun dikke lagen sneeuw, bevroren watervallen en huskysafari’s, je wordt getrakteerd op pure magie.

Actief in de zomer
Voor een actieve zomervakantie in en op het water reis je af naar de Griekse of Canarische eilanden, naar Madeira of naar de Azoren. Je vindt hier fantastisch rijke onderwaterwerelden waar je op sommige plekken zelfs ’s nachts van kunt genieten. Wil je met jouw team of vriendengroep op golfvakantie? Ik begrijp als geen ander dat deze trip om meer gaat dan alleen het golfen zelf. De omgeving, de locatie, de mate van luxe, het doet allemaal ter zake. Ik zorg voor een golfvakantie op maat.

Op basis van jouw wensen organiseer ik een trip voor jou, jouw gezin of vriendengroep waarbij actie, gezonde buitenlucht en weg van de massa centraal staan.

Wil je een unieke actietrip samenstellen? Ik sta voor je klaar.

Reisvoorstel aanvragen
Is het tijd voor jouw droomreis?

Neem contact met mij op en ga zorgeloos op reis