Reisadviseur Noord-Holland

Ben je woonachtig in Noord-Holland en ben je op zoek naar een persoonlijk reisadvies van een gepassioneerde reisadviseur? Zoek dan niet verder. Ik stel me even voor: mijn naam is Jeroen Rijcken, ik ben gevestigd in het pittoreske Limmen in Noord-Holland en ik heb een klein reisadviesbureau. Dit bureau is ontstaan vanuit mijn eigen passie voor reizen. Ik heb als steward en later als ondernemer alle continenten van de wereld bezocht. Daarnaast heb ik met mijn gezin verschillende rondreizen -onder meer door Zuid-Afrika, Amerika en Canada- gemaakt en heb verder prachtige plekken in Lapland, Thailand, Bali, Australië, Nieuw-Zeeland, Israël, Zuid-Korea, Japan, China, Dubai en Mexico bezocht. En dan vergeet ik Europa voor het gemak.

Je leest: ik ben ervaringsdeskundige. Hiermee weet ik dus als geen ander waar je de pareltjes vindt én waar het fout kan gaan op vakantie. Met mijn expertise voorkomen we gedoe zodat jij alleen maar hoeft te genieten. Hoewel ik als reisadviseur voornamelijk in Noord-Holland opereer, bedien ik natuurlijk ook graag opdrachtgevers uit andere provincies.

Zekerheid met Travel Counsellors
Ik ben als Noord-Hollandse reisadviseur aangesloten bij Travel Counsellors, een organisatie met 1.900 reisadviseurs in zes landen. Voordat ik als Travel Counsellor aan de slag ging, heb ik eerst aan het trainingsaanbod van deze organisatie deelgenomen en de nodige kennis via zelfstudie op het Travel Counsellorplatform opgedaan. Inmiddels mag ik mezelf zelfstandig reisadviseur noemen en bedien ik voornamelijk klanten in Noord-Holland.

Travel Counsellors is een financieel stabiele organisatie, is lid van IATA en ANVR en is deelnemer bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden en het Calamiteitenfonds, waarmee jouw betaalde reissom financieel gewaarborgd is.

Reisadviseur Noord-Holland staat voor onvergetelijke reizen
Het prettige van een partnerschap met Travel Counsellors is dat mijn opdrachtgevers niet alleen kunnen rekenen op mijn expertise, maar ook op die van mijn 1.900 collega’s. Dankzij dit geweldige netwerk ben ik als reisadviseur in Noord-Holland in staat om onvergetelijke reizen samen te stellen en te faciliteren. Waar mijn opdrachtgevers ook naartoe willen, ik regel het en ik ontzorg. Dat betekent dat ik zorgdraag voor alle reisdocumenten, dat ik huurauto’s boek en dat ik bij calamiteiten direct oplossingen aandraag. Ik ga voor niets minder dan de reis van jouw dromen.

Op zoek naar een reisadviseur die buiten de lijntjes kleurt? Ik ben als reisadviseur uit Noord-Holland de man die je zoekt!

reisvoorstel aanvragen