Reisadviseur Alkmaar

Als reisadviseur ben ik voornamelijk actief voor opdrachtgevers in de regio Alkmaar. Mijn opdrachtgevers zijn mensen die iets anders willen dan die geijkte vakantie. Zij gaan voor een reis die past als een jas. En dat lukt, als ik mijn opdrachtgevers moet geloven, heel goed. Mijn reisadviesbureau is gevestigd in Limmen, een dorp nabij Alkmaar. Vanuit Limmen bedien ik verschillende soorten opdrachtgevers: particulieren (stellen en gezinnen) en zakelijke opdrachtgevers (reizen voor één of enkele personen en groepsreizen).

Achtergrond reisadvies Alkmaar
Mijn naam is Jeroen Rijcken, ik ben getrouwd en trotste vader van twee dochters. Mijn reisadviesbureau in de buurt van Alkmaar is ontstaan vanuit mijn eigen passie voor reizen. Ik heb als steward en later als ondernemer alle continenten van de wereld bezocht. Daarnaast heb ik met mijn gezin verschillende rondreizen gemaakt (kijk voor inspiratie op deze pagina) en heb daarnaast prachtige plekken in Lapland, Thailand, Bali, Australië, Nieuw-Zeeland, Israël, Zuid-Korea, Japan, China, Dubai en Mexico bezocht. En laat ik Europa niet vergeten, er is geen diverser continent op aarde.

Travel Counsellor
Je kunt bij mij met al jouw wensen, vragen en onzekerheden terecht. Als persoonlijk reisadviseur in Alkmaar ben ik altijd bereikbaar: voor, tijdens en na jouw droomreis. Ontzorgen is het sleutelwoord. Het is goed om te weten dat ik via de franchiseorganisatie Travel Counsellors ben aangesloten bij de SGR, het ANVR en het Calamiteitenfonds. Dat geeft zekerheid. De samenwerking met Travel Counsellors zorgt daarnaast voor een zee aan kennis en ervaring. Mijn opdrachtgevers kunnen namelijk niet alleen op míjn expertise als Alkmaarse reisadviseur rekenen, maar ook op die van mijn 1.900 collega’s. Dankzij dit geweldige netwerk ben ik als reisadviseur in Alkmaar en omgeving in staat om onvergetelijke reizen samen te stellen en te faciliteren. Waar mijn opdrachtgevers ook naartoe willen, ik regel het van a tot z. Van eerste advies en inspiratie tot het boeken van de reis en het regelen van huurauto’s, excursies en meer. De reis van jouw dromen is gewoon binnen handbereik!

Reistips
De wereld ligt aan jouw voeten. Er is zoveel moois te zien en te beleven. Op mijn reisinspiratiepagina licht ik een aantal mogelijkheden uit. Wat denk je van een rondreis door Canada of van cultuur snuiven in Azië? En de big five, heb jij ze al gezien? Ik maak het als reisadviseur in Alkmaar waar!

Op zoek naar een reisadviseur die buiten de lijntjes kleurt? Ik ben als Alkmaarse reisadviseur de man die je zoekt!

 

reisvoorstel aanvragen