De wereld is prachtig

Veel te mooi om niet gezien te worden. En daar weet ik als reislustig persoon alles van. Mijn naam is Jeroen Rijcken, ik ben getrouwd en trotste vader van twee dochters en twee Friese paarden.

Na mijn studie Toerisme heb ik o.a. als steward bij Martinair en later zowel voor werk als privé alle continenten van de wereld mogen bezoeken. Daarnaast heb ik met mijn gezin prachtige rondreizen gemaakt door Amerika en Canada en bezochten we heerlijke bestemmingen als het warme Mexico en winterse Fins Lapland. Andere bestemmingen die indruk hebben gemaakt zijn Zuid-Afrika, Thailand, Bali, Australië, Israël, Japan, Dubai en Cuba. En dan heb ik het nog niet over de vele wereldsteden en Europese bestemmingen waar ik ben geweest. Ik durf wel te stellen dat ik een doorgewinterde reiziger ben.

Onvergetelijke ervaringen
Deze reiservaringen gecombineerd met mijn ondernemersgeest, motivatie anderen te inspireren en behoefte mijn medemens onvergetelijke ervaringen mee te geven, deden mij besluiten te starten met een bureau in persoonlijk reisadvies. Midden in de coronacrisis. Ontzorgen, reizen en ondernemen zijn mijn persoonlijke passies. Ik zie altijd kansen en zeker in deze crisis zie ik een sterke behoefte aan persoonlijk advies, veiligheid, zekerheid en bereikbaarheid. En dat bied ik samen met Travel Counsellors.

Travel Counsellors
Ik ben aangesloten bij Travel Counsellors Nederland B.V., een onafhankelijke en internationaal opererende reisorganisatie, die aangesloten is bij ANVR, SGR, het Calamiteitenfonds en IATA. Een veilig idee! Meer informatie over Travel Counsellors vind je op de pagina werkwijze.

Zekerheid en betrouwbaarheid
Heb je geen tijd of zin om alles uit te zoeken voor jouw reis of wil je gewoon verrast worden? Zoek je zekerheid en bereikbaarheid? Reis je individueel, met je gezin of met een groep? Wil je rondreizen, de mooiste plekken en/of accommodaties ontdekken? Wil je weten of je aanvullende papieren, verzekeringen of inentingen nodig hebt? Heb je behoefte aan aanvullende diensten, zoals autohuur, excursies of andere zaken? Ik sta voor je klaar en regel het voor je. Voor, tijdens en na jouw vakantie.

Ik kijk ernaar uit je te mogen ontmoeten of te spreken en wens je alvast goede reis!

werkwijze
Is het tijd voor jouw droomreis?

Neem contact met mij op en ga zorgeloos op reis